Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Два «срібла» і «бронзу» здобули паралімпійці Донеччини в третій день Ігор-2024

У третій день XVII літніх Паралімпійських ігор у Франції, 31 серпня, спортсмени Донецької області поповнили скарбничку України одразу трьома нагородами.

Паравелосипедист Єгор Дементьєв виборов «срібло» у змаганнях на треку в індивідуальній гонці переслідування на 4000 м у класі C5, показавши у фіналі час 4 хвилини 17,770 секунд.

Параплавець Андрій Трусов став срібним призером на дистанції 200 м комплексним плаванням у класі SM 7 із результатом 2 хвилини 29,93 секунд.

Бронзовою медаллю відзначилася параплавчиня Марина Піддубна, яка дистанцію 50 м вільним стилем у класі S11 подолала за 30,30 с.

Трусов та Піддубна є представниками комунального закладу «Донецька обласна дитячо-юнацька спортивна школа для осіб з інвалідністю», Дементьєв – Донецького регіонального центру з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт». Усі вони виступають за Слов’янську міську громаду.

Підготували спортсменів заслужені тренери України Віктор Дементьєв (пара велосипедний спорт), Андрій Казначеєв і Світлана Казначеєва (пара плавання).
 

 
 
 

Світлини - Національний комітет спорту осіб з інвалідністю України та скріншоти трансляції на Суспільне Спорт

01.09.2024

Новини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах