Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Донецьку відбувся чемпіонат міста з легкої атлетики серед інвалідів

У легкоатлетичному манежі «Донецьк» було проведено чемпіонат міста Донецька з легкої атлетики серед інвалідів.

У змаганнях взяло участь 49 спортсменів, що представляють Донецькі спеціальні загальноосвітні школи-інтернати № 19, № 20 і № 22, Слов’янську спеціальну загальноосвітню школу-інтернат № 23, збірну Донецької обласної дитячо-юнацької спортивної школи для інвалідів (далі – ДОДЮСШІ) і збірну Донецького регіонального центру «Інваспорт».

Легкоатлети молодшої і старшої груп боролися за перемогу в забігу на 60, 200 і 400 м. Переможці чемпіонату названі серед спортсменів з порушенням слуху та опорно-рухового апарату.

У забігу на 60 м серед спортсменів молодшої групи з порушенням слуху перемогу святкував Микола Сєріков із Донецької СЗШІ № 20. На цій же дистанції серед спортсменів з порушенням опорно-рухового апарату на вищу сходинку п’єдесталу піднялися Артем Кулішов зі збірної ДОДЮСШІ (старша група) та Володимир Васильєв, який представляє Донецьку СЗШІ № 22 (молодша група).

У змаганні серед дівчат на дистанції 60 м чемпіонками міста стали Альона Пінчук (порушення слуху, Донецька СЗШІ № 20) і Ольга Остапенко (порушення опорно-рухового апарату, Донецька СЗШІ № 22).

У бігу на 200 м серед спортсменів з порушенням слуху старшої групи перемогли Дан Антонов (Донецька СЗШІ № 20) і Денис Шкарупа (ДОДЮСШІ). Забіг серед спортсменів з порушенням порушення опорно-рухового апарату виграв Максим Аркушенко з Донецької СЗШІ № 22. У змаганні серед дівчат молодшої групи з порушенням перемогу здобула Альона Пінчук із Донецької СЗШІ № 20, а старшої групи – Яна Насова (Донецька СЗШІ № 19) і Карина Урвачова (ДОДЮСШІ). Легкоатлетка Донецької СЗШІ № 22 Христина Касторнова перемогла серед спортсменів з порушенням опорно-рухового апарату.

У бігу на 400 м серед спортсменів з порушенням слуху два перших місця вибороли легкоатлети Донецької СЗШІ № 19. Микола Бондаренко показав кращий результат у молодшій групі, а Олексій Горбач – у старшій групі. Компанію Олексію на першій сходинці п’єдесталу склав рекордсмен світу, чемпіон Дефлімпійських ігор 2013 року, спортсмен ДОДЮСШІ Олександр Кузьменко.

Після закінчення змагань переможці та призери нагороджені грамотами комітету з фізичної культури і спорту Донецької міської ради.

 
10.04.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах