Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У містах Донеччини набирає обертів місячник облаштування спортивних майданчиків

8-9 квітня працівниками Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» з метою перевірки ходу обласного огляд-конкурсу в рамках проведення Всеукраїнського місячника облаштування спортивних майданчиків «Спорт для всіх – спільна турбота» було здійснено виїзди до Авдіївки, Докучаєвська, Красного Лиману, Новогродівки, Новоазовська, Маріуполя та Старобешівського району.

Згідно отриманим на місцях даним, станом на 10 квітня в зазначених населених пунктах було відремонтовано 67 об’єктів – серед них 44 спортивні споруди та майданчики, які знаходяться на балансі учбових закладів, 16 – за місцем проживання, 7 – у місцях масового відпочинку населення. При цьому учасниками робіт з облаштування спортивних майданчиків стали більше 4 тисяч осіб.

8 квітня в Докучаєвську (за адресою: вул. Ватутіна 15) відбулося урочисте відкриття дитячого спортивного майданчика для загальної фізичної підготовки (на фото справа), який передано на баланс КП «Прометей». Захід пройшов у рамках проведення інформаційно-просвітницької акції «Відповідальність починається з мене!».

Нагадаємо, з 1 по 30 квітня у всіх містах і районах Донецької області проводиться Всеукраїнський місячник «Спорт для всіх – спільна турбота».

Метою цього щорічного заходу, який проводиться в області з 2007 року, є покращення умов для регулярних занять масовою фізичною культурою різних соціальних і вікових груп населення за місцем проживання та в місцях масового відпочинку шляхом облаштування спортивних майданчиків напередодні весняно-літнього сезону.

Участь в місячнику приймають підприємства, установи та організації усіх форм власності, учбові заклади, органи самоорганізації населення, об’єднання співвласників багатоквартирних будинків та мешканці області.

Донецька область протягом останніх років утримує лідируючі позиції в Україні за обсягами робіт в рамках місячника. Чотири рази міста нашого регіону отримували перші місця: у 2008 р. – Волноваха, у 2009 р. – Красноармійськ, у 2010 р. – Донецьк, у 2012 – Добропілля.

 
10.04.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах