Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Інваспорт. Легкоатлетки Донеччини здобули для України 4 медалі світової першості в Тайбеї

З 14 по 23 липня в місті Тайбей відбувся чемпіонат світу з легкої атлетики серед спортсменів з порушеннями слуху, що зібрав учасників із 40 країн.

У складі збірної України від Донеччини виступили вихованки Донецької обласної дитячо-юнацької спортивної школи для осіб з інвалідністю та Обласної комплексної ДЮСШ Донецької обласної організації ФСТ «Україна», представниці Донецького регіонального центру з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт» та міста Маріуполь.

У штовханні ядра, де змагалися атлетки з Колумбії, України, Словаччини, Литви, Німеччини, Польщі, Камеруну і Кувейту, Наталія Урсуленко здобула «срібло» з результатом 14,38 м, а Юлія Кисильова стала бронзовою призеркою (12,23 м).

У метанні молота, де кращих визначали спортсменки з України, Польщі, Чехії, Камеруну та Казахстану, перемогла з результатом 60,96 м Римма Філімошкіна і друге місце посіла Юлія Кисильова (59,66 м).

У метанні диска Наталія Урсуленко показала четвертий результат – 41,04 м, що виявилося лише на 16 см менше, ніж у бронзової призерки зі Словаччини.

Наталія Урсуленко та Римма Філімошкіна є заслуженими майстрами спорту України, Юлія Кисильова – майстром спорту України міжнародного класу.

Підготували легкоатлеток Донеччини заслужені тренери України Юрій Ревенко та Наталя Василенко.
 

 
 
 
 

Світлини - World Deaf Athletics Championships 2024 та надані спортсменами

25.07.2024

Новини

Розклад виступів паралімпійців Донецької області на Іграх-2024

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах