Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Вадим Філашкін нагородив донеччан, які відзначилися медалями міжнародних змагань «Air Force and Marine Corps Trials 2024»

22 липня відбулася зустріч голови Донецької облдержадміністрації, начальника обласної військової адміністрації Вадима Філашкіна з представниками регіону, які здобули нагороди на змаганнях з адаптивних видів спорту для поранених військовослужбовців та ветеранів війни «United States Air Force and Marine Corps Trials 2024».

Вадим Філашкін відзначив спортивні досягнення двох донеччан: на турнірі, що пройшов у березні в США, військовослужбовець управління державної охорони України Артем Кайдан виборов п’ять золотих медалей у плаванні, а співробітник Національної поліції Алан Болієв став володарем трьох найвищих нагород – двох у легкій атлетиці та однієї в пауерліфтингу. За свої міжнародні перемоги вони отримали сертифікати на грошові винагороди на суми 125 та 75 тисяч гривень.

«Ваше прагнення до перемоги над собою й бажання повернутися після поранень до активного життя заслуговує на глибоку повагу, є символом незламності духу та сили волі. Дякую вам за особистий завзятий приклад у тому, як спорт допомагає віднайти нові сили та можливості для самореалізації. Донецька обласна державна адміністрація завжди підтримує подібні ініціативи, що сприяють реабілітації та інтеграції наших захисників», - зазначив Вадим Філашкін.

Приєдналися до привітань заступник голови Донецької облдержадміністрації Ігор Бойко, начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик, начальник управління з питань ветеранської політики облдержадміністрації Артур Насібян.

Під час зустрічі за участю в режимі онлайн психологів, які допомагають ветеранам, окремо обговорили тему відновлення військовослужбовців. Артем Кайдан і Алан Болієв поділилися своїми історіями реабілітації після поранень, відзначивши вагому роль у цьому процесі фізичної культури та спорту.

 
 
 
 
22.07.2024

Новини

Розклад виступів паралімпійців Донецької області на Іграх-2024

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах