Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Вихованець ОДЮСШ з кікбоксінгу Олександр Турчаніков підтримує запал спортсменів Донеччини

Обласна дитячо-юнацька спортивна школа з кікбоксінгу, попри вимушене переміщення роботи відділень із Донеччини в більш безпечні регіони України, продовжує виховання чемпіонів та призерів національних і міжнародних змагань.

Основні потреби спортшколи забезпечені за рахунок обласного бюджету, водночас проводиться робота й щодо залучення позабюджетних коштів задля розвитку комунального закладу.

Новий інвентар та екіпіровку спортсменам Донеччини через директора ОДЮСШ з кікбоксінгу Олександра Гончарова передав вихованець цієї спортивної школи Олександр Турчаніков. З 2008 по 2012 роки він тренувався в Бахмуті під керівництвом наставника Леоніда Казаріза, був неодноразовим переможцем і призером обласних та всеукраїнських змагань з кікбоксингу WAKO. Наразі Турчаніков є власником станції технічного обслуговування «EMILY», яке в 2022 році перевіз із охопленого війною Бахмута до смт Петропавлівка Дніпропетровської області.

Комплекти скакалок, боксерських рукавиць, захист гомілки і паху, фути, медбол, шолом, напільні сходи, гантелі, обтяжувачі та боксерський мішок відтепер слугуватимуть відділенню ОДЮСШ з кікбоксінгу, яке евакуйоване з Бахмута до міста Миргород.

Колектив спортшколи, особисто тренер-викладач Леонід Казаріз та спортсмени щиро дякують Олександру Турчанікову за подарунок, обіцяючи втілити свій запал на тренуваннях у нові яскраві здобутки!

 

15.07.2024

Новини

Розклад виступів паралімпійців Донецької області на Іграх-2024

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах