Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Учасників чемпіонату Донецької області з класичного жиму лежачи серед ветеранів привітав Володимир Мицик

З 28 по 30 червня в місті Львів відбувся чемпіонат Донецької області з пауерліфтингу з класичного жиму лежачи серед ветеранів.

За звання кращих у особистому заліку боролися атлети з Краматорської, Дружківської, Слов’янської та Бахмутської міських громад Донеччини, а також представники Львова.

На змагання завітав начальник управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик. Він нагородив спортсменів медалями та цінними подарунками, а також вручив посвідчення про присвоєння спортивних звань: норматив майстра спорту України міжнародного класу виконала Вероніка Бордюг, а майстром спорту України став Валентин Логойко (обидва пауерліфтери представляють місто Мирноград).

Президент обласної федерації пауерліфтингу Василь Збандут вручив Володимиру Мицику подяку за вагомий внесок у розвиток цього виду спорту в регіоні.

У межах змагань Донецький обласний відокремлений підрозділ Всеукраїнської громадської організації «Федерація пауерліфтингу України» «Федерація пауерліфтингу Донецької області» організував семінар-лекції від провідних спортсменів з пауерліфтингу. Спікером лекцій виступила Альона Бичкова – заслужений тренер України та суддя національної категорії.

Першу лекцію на тему «Антидопінговий кодекс заборонених речовин у медичних препаратах, які використовуються у повсякденному житті» провели: Валентина Загоруйко – майстер спорту України міжнародного класу, суддя ІІ міжнародної категорії та Андрій Шевченко – майстер спорту України міжнародного класу, суддя національної категорії.

На тему «Розуміння встановлення спортивних рекордів» лекторкою виступила Дар’я Русаненко – майстер спорту України міжнародного класу, суддя ІІ категорії.

Лекцію на тему «Зміни правил з жиму лежачи» провів Костянтин Мусієнко – заслужений майстер спорту України, суддя І категорії.

Додамо, що під час проведення змагань КНП «Донецький регіональний центр спортивної медицини» здійснив медичний огляд спортсменів федерації пауерліфтингу, що був заздалегідь запланований.

04.07.2024

Новини

Розклад виступів паралімпійців Донецької області на Іграх-2024

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах