Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Змагання з футзалу за участю 5 команд Донеччини присвятили Дню Конституції України

29 червня Київ прийняв відкритий чемпіонат Донецької області з футзалу серед команд сільських та селищних територіальних громад, присвячений Дню Конституції України.

Змагання відбулися за сприяння Донецької обласної державної адміністрації, Маріупольської районної державної адміністрації, Нікольської територіальної громади, ГО «Донецька ТО ВФСТ «Колос» та компанії «HARVEAST». Від управління фізичної культури та спорту Донецької ОДА учасників привітала Ірина Доценко.

Захід об’єднав прихильників спорту з різних куточків Донеччини. Жеребкування матчів провів відомий ексгравець ФК «Динамо» та збірної України Артем Мілевський.

За підсумками цікавої й непоступливої боротьби перемогу в турнірі здобула команда Мангушської територіальної громади, «сріблом» відзначилися представники Нікольської громади, бронзовими нагородами – «Колос» (Донецька область). Поза трійкою призерів опинилися колективи із Сартанської та Маріупольської громад Донеччини, а також ФК «Олександрівка» Бориспільського району Київської області.

Усі команди на згадку про змагання отримали м’ячі від громадської спілки «Асоціація футболу Донецької області».

Турнір подарував мешканцями Донеччини заряд позитивних емоцій і незабутні враження. Учасники та гості долучилися до благодійного аукціону, де могли придбати сувенірну продукцію й зробити свій внесок у добру справу. Також у рамках заходу були організовані цікаві конкурси та активності для дітей.

 
 
03.07.2024

Новини

Розклад виступів паралімпійців Донецької області на Іграх-2024

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах