Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Учні Донецького обласного коледжу ім. С.Бубки надихнулися документальним фільмом «Climbing Never Die»

Однією з потужних творчих робіт, що на прикладі спорту розповідає про незламність України у світі, є документальний фільм «Climbing Never Die», який створили команда Reel Rock і журналіст Метт Грум.

Ця кінокартина – про стійкість духу українських спортсменів в умовах жахливої війни, розв’язаної російськими окупантами проти України. Фільм висвітлює складнощі сьогодення на прикладі представників олімпійського виду спорту скелелазіння, серед яких – і представники Донецької області: заслужений майстер спорту України Даниїл Болдирев, який у дисципліні «швидкість» є чемпіоном світу 2014 та 2021 років, чемпіоном Європи 2020 та 2022 років, та старший тренер Донеччини зі скелелазіння Ігор Тяпкін.

Перегляд документального фільму 21 червня організували для учнів і студентів комунального закладу «Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С.Бубки». Разом із молоддю ознайомилися зі стрічкою та долучилися до її обговорення начальник управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик і директор коледжу Ігор Анушкевич.

Тема фільму відгукнулась у серцях усіх присутніх. Адже сьогодення не залишає байдужим нікого, тільки спонукаючи робити все можливе задля наближення мирного життя. Незважаючи на війну, спорт в Україні продовжує розвиватися: атлети й надалі наполегливо тренуються, аби гідно представити державу на міжнародній арені.

Ми пишаємося українськими воїнами, спортсменами і тренерами у складі Сил оборони, які мужньо захищають наші свободу та незалежність! Ще сильніше гуртуймося заради світлого майбутнього України!

 

 
24.06.2024

Новини

Розклад виступів паралімпійців Донецької області на Іграх-2024

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах