Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Донецький обласний коледж ім. С.Бубки продовжує виховувати спортивну еліту

Щороку комунальний заклад «Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С.Бубки», який підпорядковується Донецькій облдержадміністрації, випускає фахівців з освітньо-кваліфікаційним рівнем молодший спеціаліст галузі знань «017 Фізична культура і спорт».

Завершенням навчального року в коледжі є кваліфікаційні іспити, на які 21 червня завітав начальник управління фізичної культури та спорту Донецької обласної державної адміністрації Володимир Мицик. У зверненні до випускників він побажав їм досягти всіх найсміливіших цілей і реалізувати свій потенціал на повну. Володимир Мицик сердечно подякував за високий професіоналізм педагогічному складу працівників, які продовжують виховувати спортивну еліту регіону попри всі складнощі, пов’язані з російською воєнною агресією та переміщенням навчального закладу спочатку з Донецька в Бахмут, а потім з Бахмута до Полтави.

Учасників кваліфікаційних іспитів також тепло привітали: Павло Хоменко – доктор педагогічних наук, декан факультету фізичного виховання, професор кафедри медико-біологічних дисциплін і фізичного виховання Полтавського національного педагогічного університету ім. В. Г. Короленка; Ігор Анушкевич – директор КЗ «Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С.Бубки», Катерина Горбенко – викладач спеціальних дисциплін коледжу.

Одним із важливих моментів візиту Володимира Мицика до КЗ «ДОСФКСП ім. С. БУБКИ» стала робоча нарада з колективом, під час якої особливу увагу приділили стратегії розвитку закладу і перспективному плануванню на найближче майбутнє.

24.06.2024

Новини

Розклад виступів паралімпійців Донецької області на Іграх-2024

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах