Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Вітаємо з Міжнародним олімпійським днем!

Дорогі друзі!

Прийміть щирі вітання з нагоди 130-ї річниці з дня заснування Міжнародного олімпійського комітету!

Олімпійська ідея – жити в мирі, добрі та злагоді – є консолідуючою для української нації. Сьогодні спільними зусиллями ми маємо зробити все можливе, аби базовими у вихованні підростаючого покоління стали такі цінності олімпізму, як повага, дружба, досконалість, сміливість, завзятість.

Свято Олімпійського дня щороку доводить, що фізична культура та спорт об’єднують різні верстви населення. Яскравий приклад для юних хлопців і дівчат подають провідні спортсмени Донецької області, які своїми міжнародними здобутками прославляють Україну у світі.

Цьогорічне гасло «Передай вогонь Перемоги!» присвячене участі української збірної в Іграх XXXIII Олімпіади, змагання в межах яких пройдуть з 24 липня по 11 серпня. Усі ми єдині в щирому вболіванні за національну команду та бажаємо нашим спортсменам, щоб синьо-жовтий прапор якнайчастіше майорів на аренах Парижа!

Досягнути будь-яку вершину можливо, якщо бути цілеспрямованим та багато працювати над собою. Тож бажаємо всім йти зі спортом по життю, завжди ставити перед собою амбітні плани та крок за кроком їх реалізовувати! Разом – до нових перемог!

 

З найтеплішими вітаннями,

начальник управління фізичної культури та спорту
Донецької облдержадміністрації

Володимир Мицик

23.06.2024

Новини

Розклад виступів паралімпійців Донецької області на Іграх-2024

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах