Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Донеччина підтримує збірну України з футболу на Євро-2024

З 14 червня по 14 липня Німеччина прийматиме футбольний чемпіонат Європи. На груповому етапі зійдуться 24 найсильніші збірні, серед яких і команда України.

Українські футболісти в групі E проведуть три матчі: 14 червня о 16:00 (за київським часом) суперником буде Румунія, 21 червня о 16:00 – Словаччина, 26 червня о 19:00 – Бельгія.

Ігри транслюватимуть місцеві телеканали Суспільного мовлення (в цифровому ефірі T2, кабельних мережах та IPTV, крім OTT-платформ) та медіасервіс MEGOGO.

Донецький обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» організовує для переселенців із Донеччини можливість спільного перегляду матчів на двох локаціях: у культурному хабі «Донеччина» в Києві та в місті Мукачево.

Також Донецький обласний центр «Спорт для всіх» проводить для всіх бажаючих два призові конкурси прогнозистів:

- до 16:00 17 червня можна вгадати переможця та рахунок у матчі Румунія-Україна – у коментарях під дописом за посиланням http://surl.li/uojjm (перед зустрічами зі Словаччиною та Бельгією на сторінці «Спорт для всіх – Донеччина» у Facebook також розігруватимуться м’ячі);

- до 19:00 29 червня можна передбачити майбутнього чемпіона футбольного Євро-2024 – у коментарях до допису за посиланням http://surl.li/mmyayu.

Відзначимо, що це вже четверта поспіль участь футбольної збірної України на Євро – до цього були виступи на чемпіонатах 2012, 2016, 2020 років. Найвищим досягненням на даний момент є вихід у чвертьфінал ЧЄ-2020, що відбувся влітку 2021 року в різних країнах Європи.

 
 

Світлини – Українська асоціація футболу та ФК «Шахтар»

17.06.2024

Новини

Розклад виступів паралімпійців Донецької області на Іграх-2024

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах