Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Вітаємо зі Всесвітнім Днем бігу!

Кожну першу середу червня відзначається Всесвітній день бігу (Global Running Day), який бере свій початок із США з 2009 року. Він набув офіційного міжнародного статусу в 2016-му й сьогодні до нього долучаються вже мешканці країн із різних куточків світу.

Всесвітнє свято бігу заохочує рухатися людей будь-якого віку та можливостей. Цей день відіграє важливу роль, нагадуючи нам про користь, яку біг може принести нашому фізичному та ментальному здоров’ю, про позитив і силу об’єднання. Для того, щоб почати регулярно бігати, потрібні лише зручне взуття та одяг. А тонус, отриманий завдяки ранковим активностям, допомагає впоратися з усіма завданнями, що виникають протягом дня.

З метою згуртування прихильників здорового способу життя у вересні 2023 року створено біговий клуб «Донеччина» – учасники однойменної Телеграм-групи (https://t.me/+cSvSx2mKBP42YTli) діляться своїми досягненнями, порадами, підтримують одне одного, беруть участь у низці челенджів.

З нагоди Global Running Day вітаємо всіх любителів бігу зі святом! Бажаємо долати заплановані кілометри у своє задоволення, із безмежною енергією та легкістю в кожному кроці! Ставте перед собою найамбітніші цілі та впевнено їх досягайте!

 
05.06.2024

Новини

Розклад виступів олімпійців Донецької області на Іграх-2024 у Парижі

 

Триває реєстрація на забіг «Шаную воїнів, біжу за героїв України»

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах