Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Юні легкоатлети Донецької області на командному чемпіонаті України вибороли 4 медалі

1-2 червня в місті Львів відбувся командний чемпіонат України з легкої атлетики серед юнаків і дівчат 2007 року народження та молодше, що зібрав 556 учасників із 23 регіонів і столиці держави.

Донеччину на змаганнях представили 13 спортсменів, з яких чотири відзначилися нагородами.

Дар’я Дубенець із Дружківки, вихованка Обласної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи, атлетка Школи вищої спортивної майстерності та спортсменка-інструкторка Донецької обласної штатної команди резервного спорту, перемогла на дистанції 2000 м з перешкодами з результатом 7:00,08 хв.

Іван Тітов із Костянтинівки, учень Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю ім. С. Бубки, здобув «бронзу» у стрибках у висоту з особистим рекордом – 1,95 м.

Богдан Стремоухов із Краматорська, вихованець міської ДЮСШ №2, став третім у бігу на 3000 м із кращим своїм результатом – 9 хв. 38,85 сек.

Максим Васянович із Бахмута, учень Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю ім. С. Бубки, був бронзовим призером у стрибках з жердиною, оновивши свій особистий рекорд – 3,40 м.

Призерів командного чемпіонату України U18 підготували: Дар’ю Дубенець – Ольга Лук’янова та Костянтин Степанцов, Івана Тітова – Олександр Захожий, Дмитро Захожий та Олександр Луценко, Богдана Стремоухова – Тетяна Ольхова, Максима Васяновича – Юрій Седньов.

Додамо, що за крок від п’єдесталу пошани зупинилися, посівши 4 місця: Дмитро Голуб (ШВСМ) – у бігу на 400 м, Богдан Стремоухов – у бігу на 2000 м з перешкодами, Борис Алексєєв (ДОСФКСП ім. С. Бубки) – у стрибках з жердиною.

  

Світлини - Олександр Залевський

04.06.2024

Новини

Розклад виступів олімпійців Донецької області на Іграх-2024 у Парижі

 

Триває реєстрація на забіг «Шаную воїнів, біжу за героїв України»

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах