Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Боксери Донеччини здобули 4 медалі на чемпіонаті України U22

З 12 по 19 травня в селі Колоденка Рівненської області відбувся чемпіонат України з боксу серед чоловіків та жінок до 22 років, який присвятили памʼяті українського захисника Андрія Огородника.

Спортсмени Донецької області на змаганнях відзначилися 1 золотою і 3 бронзовими нагородами.

Боксер Школи вищої спортивної майстерності Донеччини Максим Рудик із Маріуполя став переможцем у ваговій категорії 51 кг, одноголосним рішенням суддів здолавши суперників із Кіровоградської та Одеської областей. Таким чином, вихованець тренерів Володимира Рудика та Валерія Черенкова здобув право представити Україну на чемпіонаті Європи U22, що пройде в жовтні у столиці Болгарії Софії.

«Бронзу» в жіночій категорії 54 кг здобула спортсменка ШВСМ і студентка 4 курсу Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю ім. С. Бубки Анна Індик із Бахмута, тренерами якої є Андрій Бичков і Володимир Копилов.

Ще один представник ДОСФКСП ім. С. Бубки, студент 2 курсу Ярослав Ленцик із Добропілля, тренують якого Андрій Бичков і Єва Єриш, посів третє місце в категорії 54 кг серед чоловіків до 22 років.

Боксер із Селидового Станіслав Лях виборов бронзову медаль у категорії 92 кг.

Гарним підґрунтям для здобуття боксерами Донеччини нагород чемпіонату України U22 став навчально-тренувальний збір, що відбувся за сприяння управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації напередодні в Києві. З 21 квітня по 12 травня спортсмени області провели якісну підготовку до змагань, маючи спарингові сесії з представниками Київщини та Черкащини.

  

21.05.2024

Новини

Розклад виступів олімпійців Донецької області на Іграх-2024 у Парижі

 

Триває реєстрація на забіг «Шаную воїнів, біжу за героїв України»

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах