Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Медальний виступ танцюристів із Мирнограду на чемпіонаті Європи в Польщі

11-12 травня в польському місті Новий Тарг відбувся чемпіонат Європи зі спортивних танців, у рамках якого 215 учасників із 11 країн змагались у низці категорій: дорослі, професіонали, про-ам, молодь, юніори, ювенали, формейшн, секвей, соло, двійки, тріо, латиноамериканська, європейська, 10 танців.

У складі збірної України Донецьку область представили вихованці дитячо-юнацької спортивної школи Мирноградської міської ради, яких підготувала тренер Наталія Волкова: Єгор Агапін, Аріна Варламова, Іван Мовчан та Марія Солоненко.

На честь перемог спортсменів із Мирнограду гімн України лунав у категорії «Професіонали», де своїм танцем у європейській програмі всіх суддів і глядачів підкорили Єгор Агапін та Аріна Варламова, а також у категорії «Професіонали, 10 танців», де золотими медалями відзначилися Іван Мовчан та Марія Солоненко.

Окрім цього, Агапін і Варламова зійшли на першу сходинку п’єдесталу пошани в категорії «Дорослі» європейської програми, а Мовчан і Солоненко досягли найвищого результату в категорії «Юніори 2» у програмах латина та 10 танців.

Іван та Марія поповнили скарбничку Донеччини і України також медалями інших ґатунків: вони стали срібними призерами в категоріях «Професіонали, стандарт», «Молодь 1, латина», «Юніори 2, стандарт» і посіли третє місце в категорії «Дорослі, латина».

 
 
17.05.2024

Новини

Розклад виступів паралімпійців Донецької області на Іграх-2024

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах