Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Триває реєстрація на дитячі спортивні змагання «Хто перший»

Громадська організація «Бігова Україна» запрошує хлопців і дівчат від 7 до 14 років для участі в спортивному заході «Хто перший».

До 19 травня (включно з цим днем до 22:00) за посиланням https://kids.runukraine.org/race/pershyj-etap-vidbir-reyestratsiya-vidkryta триватиме реєстрація на перший етап цих змагань, що проходитиме онлайн до 22 травня та буде відбірковим до фінальних стартів, які відбудуться 1-2 червня в Києві.

Відбір учасників здійснюватиметься за критеріями фізичної підготовки: діти мають виконати комплекс спортивних вправ на швидкість, записати тренування на відео та надіслати його організаторам. Серед вправ – відтискання, складання тулуба (вправа на прес), підтягування на перекладині та присідання+бурпі. Кожен, хто долучиться до відбіркового етапу, отримає: електронний диплом учасника, електронну медаль, іменний електронний стартовий номер.

На фінальних змаганнях у столиці України передбачається 6 раундів на вибування, під час яких відбуватиметься проходження смуги перешкод, що буде складатися з різних завдань – це легкоатлетичні, гімнастичні, кросфіт випробування з цікавою та яскравою обгорткою.

Деталі – на сайті https://kids.runukraine.org.

 
09.05.2024

Новини

Розклад виступів олімпійців Донецької області на Іграх-2024 у Парижі

 

Триває реєстрація на забіг «Шаную воїнів, біжу за героїв України»

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах