Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Відкриті уроки футболу для дітей переселенців із Донецької області

26 квітня в місті Мукачево за участю дітей внутрішньо переміщених осіб із Донеччини відбувся обласний фестиваль «Відкриті уроки футболу», присвячений Всеукраїнському дню футболу.

На кількох різних локаціях хлопці та дівчата мали змогу продемонструвати й вдосконалити навички гри у футбол. Зокрема, були майданчики для демонстрації фінтів, інших технічних прийомів, ударів по воротах. Учасники змагалися в іграх з м’ячем і визначали кращих у естафетах.

Привітали дітей, побажавши безмежної наснаги на шляху до самовдосконалення і омріяних здобутків, начальник управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик, перший віцепрезидент, виконавчий директор ГС «Асоціація футболу Донецької області» Олександр Косевич, директор Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Сергій Головченко, арбітр FIFA Ярослав Козик.

Тренування на одній із локацій провів видатний півзахисник донецького «Шахтаря» 1980-1990-х років Сергій Ященко, на рахунку якого 444 матчі в складі «гірників».

Крім спортивних осередків, на заході були розгорнуті майданчики безпеки та психолога. Відвідуючи їх, діти отримали корисну інформацію щодо безпечної поведінки в умовах війни, мінімізації ризиків від вибухонебезпечних предметів, формування позитивного мікроклімату, розвитку емпатії, креативності, дружніх стосунків.

По завершенню фестивалю всі учасники отримали дипломи та подарунки.

 
26.04.2024

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах