Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Волейбольна команда «Бахмут-ШВСМ» – срібний призер Вищої ліги України

20-21 квітня в Чернівцях відбулося фінальне протистояння чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд Вищої ліги сезону 2023/2024 років.

Володарі золотих і срібних нагород змагань визначилися в зустрічах «Поділля» із Хмельницького та колективу «Бахмут-ШВСМ», що представляє Школу вищої спортивної майстерності Донецької області й місто Бахмут. І попри статус фаворитів хмельничан, волейболістам Донеччини під керівництвом заслуженого тренера України Миколи Пасажіна вдалося нав’язати суперникам непоступливу боротьбу до самого кінця.

У перший та другий ігровий дні матчі тривали по п’ять партій, колективи перехоплювали ініціативу один в одного, обмінявшись перемогами з рахунком 3:2, і вирішив усе додатковий «золотий сет».

20 квітня «Бахмут-ШВСМ» мав успіх у перших двох партіях – 25:19, 25:15, лідирував і в третій, але поступився «Поділлю» спочатку 19:25, а потім 23:25 і 15:17.

21 квітня в другому протистоянні команда Донецької області відновила статус-кво: виграла першу партію – 25:23, поступилася в другій – 17:25, тріумфувала в третій – 25:14, програла четверту – 15:25 і вирвала перемогу в п’ятій – 15:10.

У «золотому» сеті в напруженому протистоянні (15:12) кращим виявилося хмельницьке «Поділля».

До числа лауреатів у окремих номінаціях за підсумками чемпіонату України Вищої ліги сезону 2023/2024 років увійшли два волейболісти «Бахмут-ШВСМ»: Микита Ангелов – кращий ліберо, Олег Садовніков – кращий догравальник.

Відзначимо, що в минулому сезоні ВК «Бахмут-ШВСМ» став чемпіоном Вищої ліги України. Влітку майже всі гравці покинули команду, але досвідченому тренеру Миколі Пасажіну вдалося заново зібрати боєздатний колектив, який затято боровся за перемогу.

 
 
 
 

Світлини – Михайло Балтакса / ГО «Федерація волейболу України»

23.04.2024

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах