Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Відкритий чемпіонат Донецької області з боксу серед юніорів, юнаків і дівчат прийняло Кам’янське

З 17 по 21 квітня в місті Кам’янське відбувся відкритий чемпіонат Донецької області з боксу серед юніорів 2008-2009 років народження, юнаків та дівчат 2010-2011 років народження, присвячений Збройним силам України. Такі змагання є першими кроками до стартів вищого рівня і є дуже важливими як для початківців, так і для досвідчених боксерів.

Турнір відбувся за підтримки управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації та організаційних зусиль з боку міської влади Кам’янського. Перед стартом чемпіонату головний суддя Віталій Нешин від імені спортсменів і тренерів висловив вдячність захисникам України за можливість проведення подібних змагань. Усі присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих внаслідок російської воєнної агресії.

Учасниками чемпіонату стали 147 боксерів із 14 міст трьох областей України: Донецької, Дніпропетровської й Харківської. Загалом проведено 107 двобоїв, за підсумками яких переможці та срібні призери отримали грамоти і медалі.

Кращими боксерами турніру визнані Ярослав Лукашев із міста Добропілля та Григорій Григоренко з Кам’янського. Відзнаками «За кращу тактико-технічну підготовку» нагороджено Станіслава Гукова з Гірника і Володимира Чабана з Покровська, «За волю до перемоги» – Івана Сімонова з Добропілля, Дениса Василенка з Дніпра.

Перше командне місце на змаганнях посіла Донецька область, друге – місто Кам’янське, третє – місто Дніпро.

 
 
22.04.2024

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах