Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Велосипедисти Донецької області – серед кращих за підсумками чемпіонату України на Львівщині

12-14 квітня у Львівській області відбулася національна першість з велосипедного спорту на шосе – чемпіонат України в індивідуальній гонці в гору, індивідуальній гонці на час та командний чемпіонат України в груповій гонці.

Звання кращих на дистанціях довжиною від 10 до 115 км виборювали понад 130 учасників у вікових групах юніори, юніорки, юнаки та дівчата.

Від Донеччини на змаганнях виступили 11 спортсменів – вихованці Обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з велосипедного спорту, Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю ім. С. Бубки та Школи вищої спортивної майстерності, представники міст Лиман і Бахмут.

До числа кращих увійшла збірна юніорів Донецької області: Данило Пащенко (ШВСМ), Дмитро Ємченко (ОСДЮСШОР), Данило Тіманов та Євген Лемещенко (ДОСФКСП ім. С. Бубки), які здобули «золото» у командному заліку в індивідуальній гонці на час, «срібло» – у гонці в гору, «бронзу» – у груповій гонці. Нагородження переможців і призерів чемпіонату України провели на центральній сцені міста Трускавець.

Підготували велосипедистів Донеччини тренери Олександр Геращенко, Кирило Поспєєв та Валерій Красов.

 

18.04.2024

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах