Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Відкритий чемпіонат Донецької територіальної організації ВФСТ «Колос» з дартсу відбувся в Києві

6-7 квітня столиця України прийняла відкритий чемпіонат ГО “Донецька територіальна організація Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос»” з дартсу серед команд територіальних громад.

Змагання проходили в дисципліні «501 DO» серед чоловіків та жінок. Учасниками турніру стали представники Авдіївської, Іллінівської, Маріупольської громад, а також спортсмени Києва та Мелітополя Запорізької області.

Серед жінок перемогу здобула Олена Пивошенко з Авдіївки, друге і третє місця посіли киянки Світлана Полтавець та Наталія Ледєньова відповідно.

У змаганнях серед чоловіків тріумфували спортсмени з Києва: «золото» виборов багаторазовий чемпіон України Вадим Ледєньов, «срібло» – Валерій Дзябура, «бронзу» – Тарас Буханцов.

Переможців і призерів змагань нагородили кубками, медалями й грамотами від управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації і громадської організації «Донецька ТО ВФСТ «Колос».

Відзначимо, що право представити Донеччину на чемпіонаті ГО «ВФСТ «Колос» з дартсу у смт Ворохта здобули спортсмени з Авдіївської громади Юрій Агневщиков, Максим Пивошенко, Едуард Гончаров та Олена Пивошенко. Бажаємо дартсменам успішного виступу на всеукраїнських змаганнях!

 

11.04.2024

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах