Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Підтримаймо Яну Степаненко, яка готується до участі в Бостонському марафоні!

15 квітня в американському Бостоні відбудеться один із найпрестижніших бігових заходів, учасницею якого стане 12-річна Яна Степаненко – ця дівчинка втратила обидві ноги під час російського ракетного удару по вокзалу в Краматорську два роки тому.

Перші протези для ходьби й бігу Яна отримала в США. Після року реабілітації за кордоном вона повернулася до України. Впродовж двох місяців у неї щотижня було по чотири тренування.

На Бостонському марафоні Яна планує подолати дистанцію в один кілометр, але за можливості спробує пробігти й більше. Українців – не зламати!

Задля підтримки дівчинки пропонуємо всім бажаючим присвятити їй свої пробіжки. Кожен кілометр помічайте хештегом #біжу_з_Яною, аби вона отримала неймовірний заряд енергії, сили та єдності!

Яна має і свою благодійну мету – зібрати гроші на спортивний протез для військового Олександра Рясного. Він втратив праву ногу в 2023-му внаслідок розриву снаряда на Запорізькому напрямку, нині опановує звичайний протез, планує повертатися на службу і мріє бігати. Підтримати збір, організований Яною та її рідними, можна за посиланням: https://dobro.ua/project/nezlamni_boston/.

 
 

Світлини – UNBROKEN Ukraine, Андрій Садовий

 
09.04.2024

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах