Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


«Фітнес на відкритому повітрі» у Всесвітній день здоров’я

7 квітня, у Всесвітній день здоров’я, започаткований на честь створення Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ), відбувся другий захід у рамках нового проєкту для мешканців Донецької області «Фітнес на відкритому повітрі».

Низку різноманітних активностей провели: представники Обласного центру фізкультурно-оздоровчої роботи, ДЮСШ «Колос» Очеретинської громади, ГО «Бахмутська місцева організація Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства "Колос"», Вугледарської, Гродівської, Хлібодарівської, Білозерської, Костянтинівської територіальних громад, внутрішньо переміщені особи з Донеччини, які наразі перебувають в різних регіонах України та за кордоном.

З нагоди Всесвітнього дня здоров’я учасниками тренувань на відкритому повітрі стали атлети та тренери з таких видів спорту, як традиційне карате, карате, карате JKS, сумо, мотоциклетний спорт, авіамодельний спорт, черліденг, бойове самбо, регбі, регбіліг, спортивні танці, спортивна аеробіка.

Для реєстрації на участь у проєкті «Фітнес на відкритому повітрі» пропонуємо заповнити Google-форму: https://forms.gle/bUYR1bCyH4pXE8VH8. Запрошуємо всіх прихильників активного способу життя!

Заняття фітнесом дарують позитивні емоції та повноцінне життя. Наявність різних видів фітнесу надає можливість кожному обрати для себе оптимальний варіант тренувань та їхню інтенсивність.

 
 
 
 
09.04.2024

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах