Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Обласний фестиваль з нагоди Міжнародного дня спорту на благо розвитку та миру і Всесвітнього дня здоров’я

У Києві відбувся обласний фестиваль з нагоди Міжнародного дня спорту на благо розвитку та миру і Всесвітнього дня здоров’я, що відзначаються щороку відповідно 6 та 7 квітня.

Спортивна спільнота Донеччини долучилася до обласного фестивалю з нагоди Міжнародного дня спорту на благо розвитку та миру і Всесвітнього дня здоров’я, що відзначаються щороку відповідно 6 та 7 квітня.

В рамках заходу пройшов спортивний форум «Медицина та спорт», спікерами якого були: заступник начальника управління фізичної культури та спорту Донецької обласної державної адміністрації Сергій Горбунов, керівник Донецького регіонального центру спортивної медицини Антон Діденко, переможець юніорського чемпіонату Європи з легкої атлетики в потрійному стрибку Артем Коноваленко, завідувач лікувально-діагностичного відділення Донецького регіонального центру спортивної медицини Ольга Блєднова.

Модератором форуму виступив директор Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Сергій Головченко.

Свою доповідь Сергій Горбунов присвятив актуальному стану сфери спортивної медицини Донеччини, розповів про діяльність управління фізичної культури та спорту ОДА в цьому напрямку.

Функціонування Донецького регіонального центру спортивної медицини висвітлив Антон Діденко. Його презентація продемонструвала наявні можливості установи щодо діагностування, лікування, реабілітації.

Цікаво було почути думку діючого спортсмена Артема Коноваленка щодо взаємодії медицини та спорту. Артем розповів про власний досвід реабілітації після важкої травми.

Ольга Блєднова розповіла про лікувально-діагностичне відділення Донецького регіонального центру спортивної медицини, який нещодавно розпочав свою повноцінну діяльність у місті Київ.

Завершився форум, який повністю можна подивитися за посиланням: https://fb.watch/rjE-39jdq-, відповідями спікерів на різні актуальні питання за напрямком медицини, спорту й не тільки.

 
 

Обласний фестиваль продовжився практичним семінаром з фітнесу. Участь у ньому взяли координатори соціального проєкту «Активні парки – локації здорової України», працівники Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Головна перевага фітнесу – доступність. Займатися руховою активністю за бажанням можна будь-де, а ефект від регулярних фізичних навантажень колосальний. У рамках семінару обговорили питання щодо організації відповідних занять для різних верств населення.

Завершився фестиваль тренуванням з фітнесу, активну участь у якому взяли діти ВПО з Донеччини.

 
 
 
08.04.2024

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах