Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


6 квітня – Міжнародний день спорту на благо розвитку та миру

6 квітня по всьому світу відзначається Міжнародний день спорту на благо розвитку та миру, що був започаткований у 2013 році рішенням Генеральної Асамблеї Організації Об’єднаних Націй за ініціативи Міжнародного олімпійського комітету. Ця дата обрана не випадково – саме 6 квітня 1894 року в місті Афіни розпочалися перші Олімпійські ігри сучасності.

Україна щороку долучається до відзначення цього свята, розуміючи, що спорт має унікальну силу для того, аби сприяти об’єднанню людей навколо миру, дружби та розвитку.

Спорт і фізична активність сьогодні дають життєво необхідний заряд енергії, бадьорості й позитивних емоцій, що дозволяють впоратися з негативом та успішно долати всі випробування. Спорт об’єднує у мирі людей різної статі, різного віку, різного соціального походження, різних національностей.

Щиро бажаємо нашим провідним спортсменам, учням дитячо-юнацьких спортивних шкіл і загалом усім любителям рухової активності невичерпної енергії, безмежної жаги до самовдосконалення, стійкості та великої сили духу задля нових досягнень та перемог!

 
06.04.2024

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах