Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Відкритий чемпіонат Донецької області з карате JKS прийняв Київ

30-31 березня в столиці України відбувся відкритий чемпіонат Донецької області з карате JKS серед усіх вікових груп. Учасниками змагань стали представники Краматорської, Слов’янської, Покровської, Дружківської територіальних громад та гості з міста Дніпра.

Спортсмени Донеччини від 6 до 45 років з’їхалися в Київ зі всіх куточків країни, аби пройти перший у 2024 році відбірковий етап – для формування збірної регіону, яка візьме участь у чемпіонаті України, запланованому на травень у Чернівцях.

Змагалися каратисти в особистих розділах «ката» та «куміте». Запеклість у поєдинках поєднувалася із загальною дружньою атмосферою.

За підсумками командного заліку перше місце посіли представники Краматорської міської громади, друге місце – Дніпра, третє місце – Слов’янської громади.

Організатори змагань вдячні управлінню фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації за постійну підтримку в розвитку карате JKS. Шана та низький уклін воїнам Сил оборони України за можливість спортсменам Донеччини рухатися вперед!

 
 
 
03.04.2024

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах