Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Ушуїстка з Маріуполя Ірина Кобелєва та її тренер Віталій Болдирєв отримали грошові винагороди

Донецька обласна державна адміністрація, попри складні воєнні часи, продовжує підтримувати спортсменів і тренерів, аби на змаганнях найвищого рівня вони здобували славу для регіону та України. Одним із напрямків заохочення видатних спортивних результатів є виплата одноразових грошових винагород за призові місця на офіційних міжнародних змаганнях.

18 березня начальник управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик зустрівся із чотириразовою чемпіонкою Європи з ушу, майстром спорту України Іриною Кобелєвою та заслуженим тренером України Віталієм Болдирєвим – обидва є маріупольцями і після окупації свого міста проводять заняття в Запоріжжі. Володимир Мицик подякував їм за успішний виступ на європейській першості, що пройшла у грудні 2023 року в Туреччині, та вручив сертифікати на отримання грошової винагороди: спортсменці – на суму 24 тис. грн, наставнику – на суму 12 тис. грн. Також Віталій Болдирєв нагороджений Подякою Донецької обласної державної адміністрації.

«Кожен раз, коли спортсмен Донеччини виборює право піднятися на міжнародний п’єдестал пошани, додає ще один привід для гордості за наш регіон і нашу державу. Сердечна вдячність Силам Оборони України за сьогоднішню можливість тренуватися, змагатися та відзначатися нагородами найпрестижніших турнірів! Бажаю нашим атлетам та їхнім наставникам нових гучних перемог і яскравих здобутків», - зазначив Володимир Мицик.

 

 
18.03.2024

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах