Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Перестало битися серце Івана Костянецького

17 березня на 63-му році життя відійшов у вічність Іван Миколайович Костянецький – головний спеціаліст відділу фізкультурно-спортивної роботи управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації, голова Донецької територіальної організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос».

Іван Миколайович всього себе присвятив розвитку і популяризації спорту в Донецькій області, зробивши гідний внесок у примноження славних традицій регіону та України. Протягом багатьох років він був ініціатором і організатором великої кількості змагань та спартакіад за участю мешканців Донеччини.

За плідну трудову біографію – очолюючи відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Слов’янської райдержадміністрації, Донецький обласний осередок ВФСТ «Колос», працюючи в управлінні фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації – Іван Костянецький запам’ятався як істинний патріот своєї справи, мудра та чуйна людина. Його енергійність, професійність і відповідальність будуть прикладом для колег.

Іван Костянецький назавжди залишиться в серцях усіх, хто його знав.

Управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації висловлює щирі співчуття рідним і близьким Івана Миколайовича. Світла пам’ять!

 
17.03.2024

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах