Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Шахісти Донецької області привезли в Україну «золото» і «срібло» XX зимових Дефлімпійських ігор

Шахісти Донецької області повернулися з XX зимових Дефлімпійських ігор, що проходили 2-12 березня в Ерзурумі (Туреччина), із «золотом» і «сріблом».

На рідній українській землі Тетяну Бакланову з Маріуполя та Олексія Філіппських із Краматорська від імені голови Донецької облдержадміністрації Вадима Філашкіна і начальника управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимира Мицика привітав очільник Донецького регіонального центру «Інваспорт» Костянтин Шевченко. У свою чергу, спортсмени подякували керівництву Донеччини за всебічну підтримку.

Нагадаємо, що Тетяна Бакланова та Олексій Філіппських стали срібними призерами командних змагань у дисципліні рапід (швидка гра). Також Тетяна Бакланова в складі збірної України здобула «золото» змагань з класичних шахів.

Відповідно до указу Президента України від 14 березня 2024 року №159/2024, спортсмени Донецької області удостоїлися державних нагород: Тетяна Бакланова відзначена орденом «За заслуги» І ступеня, Олексій Філіппських – медаллю «За працю і звитягу».

 

 
17.03.2024

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах