Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Алан Болієв здобув три «золота» в легкій атлетиці на «Air Force and Marine Corps Trials 2024» у США

У п’ятий день змагань з адаптивних видів спорту для поранених військовослужбовців та ветеранів війни «United States Air Force and Marine Corps Trials 2024», що тривають з 8 по 16 березня в Лас-Вегасі (США), збірна Україна здобула 14 медалей у легкій атлетиці.

Володарем трьох золотих нагород став співробітник Національної поліції з Краматорська Алан Болієв. Він відзначився в забігах у категорії 6.0 на дистанціях 100 м, 800 м та 1500 м.

Нагадаємо, що в перший змагальний день у США поліцейський Донеччини здобув «золото» в пауерліфтингу у ваговій категорії 65-72 кг.

Алан Болієв працює в правоохоронних органах вже 12 років. 2 січня 2023-го отримав поранення внаслідок ракетного обстрілу Краматорська. Наразі займається документуванням злочинів росіян.

Загалом у «United States Air Force and Marine Corps Trials 2024» беруть участь 30 українських ветеранів та військовослужбовців. Станом на ранок 13 березня в їхньому активі 53 медалі – за підсумками змагань з пауерліфтингу, велоспорту, волейболу сидячи, плавання, кульової стрільби, легкої атлетики (бігу) та стрільби з лука. Окрім Алана Болієва, також значущий внесок у скарбничку України зробив Артем Кайдан із Краматорська – п’ять золотих нагород у плаванні.

 

Світлини – Invictus Games: Team Ukraine

 

13.03.2024

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах