Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Інваспорт. Пауерліфтери Донеччини з порушеннями зору здобули 14 медалей на чемпіонаті України в Рівному

З 16 по 18 лютого в місті Рівне відбувся чемпіонат України з пауерліфтингу та жиму лежачи серед спортсменів з порушеннями зору, що зібрав учасників із 6 регіонів та столиці держави.

Від Донеччини на змаганнях виступили 7 вихованців Донецької обласної дитячо-юнацької спортивної школи для осіб з інвалідністю, представники Слов’янської громади, яких підготували заслужені тренери України Ігор Котляров та Олексій Позднухов. У їхньому активі за підсумками змагань виявилося 14 нагород: 12 золотих і 2 срібні.

Серед жінок перемогами в пауерліфтингу та жиму лежачи у своїх категоріях відзначилися Василиса Козирева (до 52 кг), Валентина Григор’єва (до 67,5 кг) і Римма Багнюк (понад 90 кг).

Серед чоловіків дві золоті медалі у своїх категоріях здобули Володимир Шаульський (до 56 кг), Володимир Драний (до 60 кг) і Юрій Романюк (до 67,5 кг). Двічі срібним призером у ваговій категорії до 75 кг став Валентин Хоменко.

Чемпіонів і призерів нагородили дипломами та медалями Українського центру з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт».
 

 

Світлини – Микола Колтаков для Рівненського регіонального центру «Інваспорт»

21.02.2024

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах