Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Гандбольний клуб «Донбас» виграв три матчі в 5 турі української Суперліги 2023/2024

16-18 лютого відбулися матчі 5-го туру чемпіонату України з гандболу серед команд чоловічої Суперліги сезону 2023-2024 років.

У Києві гандбольний клуб «Донбас», гравці якого представляють Школу вищої спортивної майстерності Донецької області, провів три переможні матчі.

З рахунком 33:21 «донбасівці» обіграли ужгородський колектив «Карпати - ШВСМ», далі з рахунком 51:29 здобули впевнену звитягу в протистоянні з командою «СКА Львів - КДЮСШ». У третій день суперником гандболістів Донеччини став «СКА-Київ» – кияни вели в 5 м’ячів, але завдяки характеру, командній взаємодії та відмінним індивідуальним діям лідерів «Донбас» зміг переломити хід гри ближче до її кінцівки та досяг підсумкової перемоги з рахунком 23:22.

М’ячі в складі ГК «Донбас» у 5-му турі української Суперліги забивали: Віталій Псьол (28), Олексій Заєць (17), Владислав Кукушкін (16), Кирило Корєлов (15), Едуард Гадєльшін (11), Микита Гладкий (9), Андрій Занімонець (6), Євген Константінов (4), Євген Сапун (1). Відзначимо, що Віталій Псьол наразі є автором 134 голів та розташовується на другій сходинці в списку найкращих бомбардирів Суперліги.

За підсумками п’яти турів, після 17 матчів, гандболісти Донецької області мають у своєму активі 36 очок і посідають 3 місце в турнірній таблиці. Лідирує запорізький «Мотор», який має 51 очко, другою йде «Одеса» з 39 очками.

У наступному шостому турі 8 команд чоловічої гандбольної Суперліги зіграють по 4 матчі, за підсумками яких відбудеться розділення на дві групи: верхня четвірка протягом ще 4 турів розіграє медалі, а нижня четвірка гратиме за 5-8 місця. На цій стадії будуть збережені очки, здобуті на першому етапі.

 
 
 

Світлини - Федерація гандболу, Сергій Левицький

20.02.2024

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах