Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Донецький регіональний центр спортивної медицини надаватиме послуги усім верствам населення

До повномасштабної війни комунальне некомерційне підприємство «Донецький регіональний центр спортивної медицини» було розташоване в Бахмуті, а зараз релоковане до смт Любешів Волинської області та міста Київ. Нові можливості для Центру відкрилися завдяки контракту із Національною службою здоров’я України за напрямком «Профілактика, діагностика, спостереження та лікування в амбулаторних умовах». Тепер він надаватиме послуги усім верствам населення.

У закладі можна отримати послуги акушера-гінеколога, кардіолога, невропатолога, офтальмолога, психолога і лікаря з лікувальної фізкультури та спортивної медицини – усі вони надаватимуться безкоштовно.

Окрім консультативної допомоги, у відділенні можна пройти додаткові інструментальні дослідження відповідно до галузевих стандартів: ультразвукові дослідження (органів черевної порожнини, нирок та сечового міхура, щитоподібної залози, молочної залози, м’яких тканин, ехо серця та інші), функціональні дослідження (ЕКГ, холтерівське моніторування, добове вимірювання артеріального тиску, спірографія, стрес-тест), ендоскопічні дослідження (кольпоскопія), офтальмологічні дослідження (рефрактометрія, офтальмометрія та інші), загальноклінічні та біохімічні лабораторні дослідження.

Усе це доступно у відділенні Центру, що працює в Києві за адресою: вул. Старокиївська, 9. Послуги надаються з 8:00 до 20:00 з понеділка по п’ятницю, за попереднім записом в реєстратурі за тел.: +38-050-050-36-06.
 

 
 
15.02.2024

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах