Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Тарас Ульянченко з Маріуполя взяв участь у чемпіонаті світу зі снукеру

3-11 лютого в албанському містечку Голем відбувся чемпіонат світу зі снукеру 2024 року серед аматорів за версією World Snooker Federation (WSF), що зібрав 211 учасників із 38 країн.

Від України виступили 8 спортсменів, серед них був і один представник Донецької області – Тарас Ульянченко з Маріупольської громади.

У групі К він провів чотири зустрічі. Тарас переміг албанця Фідана Краснічі з рахунком 3:0, єгиптянина Ахмеда Бадра – 3:1, поступився Асутошу Падхі з Індії (2:3) та англійцю Райану Гібсону (1:3). У підсумку, наш спортсмен посів 3 місце в групі, що не дозволило йому пройти до наступного етапу.

Відзначимо, що Тарас Ульянченко є чемпіоном України зі снукеру серед юніорів, кожного року бере участь у міжнародних турнірах.

Війна, розв’язана російськими окупантами проти України, застала спортсмена в рідному Маріуполі. Через нескінчені обстріли півтора місяці він жив із бабусею у підвалі. Їм вдалося врятуватися та виїхати до Німеччини. Наразі головна мета Тараса – здобути освіту та стати професіоналом своєї справи.

12.02.2024

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах