Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Бути спортивним і здоровим – це бути в тренді!

Учасники форуму «Спортивна Донеччина» в контексті реалізації соціального проєкту «Активні парки – локації здорової України» долучилися до спільного тренування з фітнесу.

Власний приклад щодо користі занять руховою активністю показали працівники управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації, Донецького обласного і місцевих центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», обласних спортивних дитячо-юнацьких спортивних шкіл та інших закладів фізкультурно-спортивної спрямованості.

Кожен і кожна намагалися синхронно повторити вправи на гнучкість та розтяжку в рамках тренування, що презентувала координатор проєкту «Активні парки – локації здорової України» у Білозерській громаді Яна Помазан. Півгодинне заняття в музичному супроводі розпочалося з розминки м’язів і завершилося заминкою. Тож усі отримали потужний заряд бадьорості, енергії та гарного настрою.

Зазначимо, що фітнес є одним із дуже популярних напрямків серед мешканців Донецької області на локаціях «Активних парках». Станом на сьогодні 9 координаторів зазначеного проєкту проводять різноманітні форми тренувань для представників усіх верств населення 8 громад: Білозерської, Добропільської, Дружківської, Мирноградської, Новогродівської, Олександрівської, Покровської та Селидівської.

Достатня щоденна фізична активність – одна з основних складових здорового способу життя, нарівні з правильним харчуванням і відсутністю шкідливих звичок. А фітнес не тільки покращує загальний стан організму, а й сприяє нормалізації ментального здоров’я, допомагає позбутися стресу та нервового напруження. Бути спортивним і здоровим – це бути в тренді!

 
 
 
 
25.12.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах