Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Володимир Мицик із робочим візитом відвідав Слов’янськ

14 грудня в місто Слов’янськ із робочим візитом завітав начальник управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик.

Він ознайомився з поточним станом спортивної інфраструктури, що перебуває в комунальній та приватній власності, а також відвідав тренування дітей – вихованців і обласних, і міських ДЮСШ.

«Позитивним моментом у спортивному житті Донецької області є відновлення роботи дитячо-юнацьких спортивних шкіл на території регіону. Звісно, через близькість до лінії фронту багатьох міст Донеччини, зокрема і Слов’янська, у першу чергу ми наголошуємо на безпековій складовій. Водночас діти, які мешкають у громадах, залюбки відвідують різноманітні тренування. Регулярна спортивна активність для них зараз – це запорука покращення фізичного та психіко-емоційного стану. Тож і надалі роботу в цьому напрямку потрібно обов’язково продовжувати», - зазначив Володимир Мицик.

Актуальні умови для занять спортом у Слов’янській громаді Володимир Мицик мав можливість подивитися наочно разом із начальником відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради Олександром Міщенком і директором Обласної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи з кінного спорту, сучасного п’ятиборства та триатлону Світланою Тверсковою.

 
 
14.12.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах