Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Дартсмен із Авдіївки Юрій Агневщиков став п’ятим на турнірі у Львові

2-3 грудня у Львові відбулися фінальні в 2023 році національні змагання з дартсу – чемпіонат України з класичного дартсу (особистий залік, дисципліна «501 DO»), парний мікст (дисципліна «501 DO») і турнір з класичного дартсу (парний розряд «1-1, 2-2, пара», дисципліна «501 DI-DO») серед жінок та чоловіків. Загалом звання кращих виборювали 74 чоловіки та 20 жінок із 13 регіонів.

Донецьку область на змаганнях представили: Юрій Агневщиков, Едуард Гончаров (обидва – Авдіївська міська громада), Євген Логоша (Іллінівська сільська громада) та Дмитро Акользін (Маріупольська міська громада).

На турнірі з класичного дартсу (парний розряд «1-1, 2-2, пара», дисципліна «501 DI-DO») Юрій Агневщиков разом із киянином Олександром Емельяновим вдало подолали груповий етап, потім у дуже важкій зустрічі в 1/8 фіналу перемогли одних із фаворитів турніру та вийшли у чвертьфінал, де в підсумку посіли 5 місце.

На чемпіонаті України з класичного дартсу в особистому заліку у дисципліні «501 DO», учасниками якого стали найдосвідченіші спортсмени країни, три дартсмени Донеччини – Юрій Агневщиков, Дмитро Акользин та Едуард Гончаров – пройшли груповий етап та зупинилися на стадії 1/16 фіналу.

08.12.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах