Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Do like Olympians із провідною легкоатлеткою Донеччини Вікторією Ткачук

Регіональний олімпійський осередок Донеччини 6 грудня провів захід у рамках Всеукраїнського проєкту серед дітей та молоді #DolikeOlympians, ініціатором якого є Національний олімпійський комітет.

У режимі онлайн 33 учні загальноосвітньої школи I-III ступенів №2 Покровської міської ради зустрілися з провідною легкоатлеткою Школи вищої спортивної майстерності Донецької області Вікторією Ткачук – майстром спорту України міжнародного класу, срібною призеркою чемпіонату Європи 2022 року з бігу на 400 м з бар’єрами, учасницею Олімпійських ігор 2016 року, фіналісткою Олімпійських ігор-2020, володаркою ліцензії на участь у Олімпійських іграх-2024.

Вікторія в спілкуванні з дітьми охоче розповіла про свої перші кроки в спорті та найвищі здобутки на міжнародній арені, про відносини з батьками, про те, як вчилась у школі, та що її мотивує на нові досягнення, поділилася власним досвідом, як досягати поставлених цілей. Хлопці й дівчата отримали від багаторазової чемпіонки та рекордсменки України цікаву інформацію про історію, символи Олімпійських ігор та олімпійські цінності, якими є повага, дружба, натхнення, рівність, досконалість, сміливість, завзятість.

Титулована спортсменка разом із вчителькою фізичної культури Покровської ЗОШ №2 Юлією Сухомлиновою також подарували школярам заряд енергії та бадьорості, провівши запальну руханку та спортивно-патріотичний челендж до Дня Збройних Сил України.

Під час теплого спілкування з дітьми Вікторія Ткачук наголосила, що регулярні заняття фізичною активністю та здоровий спосіб життя є запорукою міцного здоров’я й гарного самопочуття, побажавши малечі якомога більше радісних миттєвостей.

До заходу також долучилися: представниця Відділення НОК України в Донецькій області Каріна Ваноян, директорка Покровської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 Тетяна Попова та її заступниця Валентина Макогон, вчитель фізичної культури цього закладу Наталія Дереча.

Відзначимо, що головною метою проєкту #DolikeOlympians є сприяння здоровому та активному способу життя, популяризація видів спорту, фізичної культури та олімпійської освіти серед дітей та молоді.

 
 
08.12.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах