Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Підготовка до Кубку Європи з легкоатлетичного багатоборства триває згідно плану

До такого висновку дійшли члени робочої наради з питань підготовки та проведення в Донецьку Кубку Європи з легкоатлетичного багатоборства, яка відбулася сьогодні, 2 квітня.

Захід пройшов під головуванням начальника управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимира Мицика.

У засіданні також взяли участь заступник начальника управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Наталія Точилова, голова комітету з питань фізичної культури та спорту Донецької міської ради Олександр Громаков, віце-президент федерації легкої атлетики Донецької області Тетяна Клевакіна, представник місцевого організаційного комітету В’ячеслав Кот, головний інженер РСК «Олімпійський» Олександр Ізотов.

На нараді було розглянуте виконання доручень минулої робочої наради, яка відбулася два місяці тому. Зокрема, за час, що минув, були підготовлені регламентні документи, проект договору та проект зведеного кошторису витрат на проведення Кубка Європи з легкоатлетичного багатоборства, розроблений план заходів з підготовки до змагань, створений організаційний комітет та окремий підрозділ для забезпечення організації відповідної роботи.

Членами робочої наради був розглянутий сьогоднішній стан підготовки до змагань та визначений план подальших заходів.

Після обговорення проблемних питань були прийняті відповідні доручення щодо основних напрямів підготовки до змагань.

Для довідки

У 2014 році змагання Кубку Європи з багатоборства у двох дивізіонах Кубку Європи – першій та другій лігах – пройдуть у Донецьку протягом двох днів, 5-6 липня. Спортивною базою для їх проведення стане РСК «Олімпійський». Змагання у третьому дивізіоні – Суперлізі – проходитимуть також 5-6 липня в польському місті Торун.

За попередніми даними, у I і II лігах Кубка Європи в Донецьку візьмуть участь 128 багатоборців більш ніж з 25 країн континенту.

Збірна України виступить у Першій лізі і побореться за право виходу в Суперлігу. Для цього в командному заліку їй необхідно зайняти місце не нижче другого. Суперниками наших атлетів будуть представники Італії, Чехії, Швеції, Фінляндії, Іспанії, Норвегії та Португалії.

Кубок Європи з багатоборства – це щорічне міжнародне змагання з легкої атлетики, у якому змагаються провідні багатоборці європейських країн (з 2011 року було прийнято рішення не проводити Кубок Європи з багатоборства в Олімпійський рік). У рамках Кубку Європи проходять змагання з десятиборства серед чоловіків (включає біг на 100 метрів, 110 метрів з бар’єрами, 400 метрів, 1500 метрів, стрибок у довжину, стрибок у висоту, стрибок із жердиною, штовхання ядра, метання диску та метання списа) та із семиборства серед жінок (включає біг на 100 метрів з бар’єрами, 200 метрів, 800 метрів, стрибок у висоту, стрибок у довжину, штовхання ядра та метання списа). 

 
02.04.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах