Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Відкритий чемпіонат Донецької області з айкідо прийняв Київ

2-3 грудня в столиці України відбувся відкритий чемпіонат Донецької області з айкідо серед різних вікових груп.

Учасниками змагань стали 92 спортсмени – представники Донеччини (Краматорської, Слов’янської, Покровської міських громад), а також Київської, Житомирської, Луганської, Харківської областей та міста Києва.

Урочиста частина чемпіонату розпочалася з виконання державного гімну України. Зі вступним словом до спортсменів звернувся провідний спеціаліст Обласного центру фізкультурно-оздоровчої роботи Павло Гончаров.

Загалом було проведено 217 поєдинків: 91 – за номінаціями «Сінай» (меч), «Сінай нітто рю» (2 меча), «Ярі» (спис); 87 – у змаганнях спритності в номінаціях «Хайшитцу» і «Понітеру»; 26 – у змаганнях проти озброєної ножем людини в номінаціях «Танто Тайсабакі» та «Танто Рандрі»; 13 – у вільних та показових виступах на «Тосю рандорі», «Опен Ката» та «Ніні дорі».

Переможців нагородили грамотами та медалями.

Змагання пройшли за організації Донецького обласного відокремленого підрозділу «Всеукраїнської організації «Федерація айкідо України», підтримки управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації і Обласного центру фізкультурно-оздоровчої роботи.

04.12.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах