Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Команда Покровської громади тріумфувала у футзалі та настільному тенісі на всеукраїнській спартакіаді

23-25 листопада в Києві відбулися Всеукраїнські спортивні змагання серед команд міських територіальних громад, що під егідою ГО «ВФСТ «Колос» зібрали представників 15 регіонів України.

Учасників на відкритті заходу привітали: голова Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» Олександр Мендусь, ректор Національного університету біоресурсів і природокористування України Станіслав Ніколаєнко, бронзовий призер Олімпійських ігор у метанні молота Олександр Крикун.

Донецьку область на змаганнях у шести видах спорту – футзалі, гирьовому спорті, дартсі, тенісі настільному, шахах і шашках – представила команда Покровської міської громади, яка в підсумковому заліку посіла 6 місце. Найкраще себе проявили покровчани у футзалі та настільному тенісі, де здобули головні нагороди.

Футзальна команда під керівництвом тренера Олега Юркіна, до якої увійшли Олександр Патрiн, Олександр Разгоняєв, Данiïл Самчук, Дмитро Кочмар, Денис Кастальський, Артем Помогаєв, Микола Кононенко та Михайло Брожко, у групі Б зіграла внічию 2:2 з представниками Житомирщини і обіграла 3:0 представників Чернігівщини. У півфіналі колектив Донецької області переміг з рахунком 3:1 суперників із Львівщини та у фіналі був сильнішим (4:0) за гравців із Тернопільщини.

У настільному тенісі командний залік всеукраїнських змагань Донеччині допомогли виграти: Микола Полісінський, який здобув «срібло» серед чоловіків, і Вікторія Кацюба, яка посіла 5 місце серед жінок.

Покровчанин Артур Тараненко в гирьовому спорті став п’ятим.

У шахах Донецьку область і Покровську громаду представив Валерій Плетень, у шашках – Наталія Машир, у дартсі – Артем Ковтуненко та Ірина Оберемок.

 
 
30.11.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах