Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Кікбоксери Донеччини на чемпіонаті світу в Португалії відзначилися 2 бронзовими медалями

З 17 по 26 листопада в португальському місті Албуфейра відбувся чемпіонат світу з кікбоксингу WAKO серед дорослих, за підсумками якого в командному заліку серед 70 країн збірна Україна посіла 6 місце, маючи в активі 6 золотих, 10 срібних та 9 бронзових нагород.

Дві «бронзи» додали до національної скарбнички спортсмени Донецької області, які виступили в розділі фул-контакт.

Данило Стрілець із міста Курахове у ваговій категорії 54 кг здобув перемоги над суперниками з Мексики та Маврикію, але в поєдинку за вихід у фінал поступився представнику Казахстану.

Микита Курдюков із міста Авдіївка в категорії 51 кг у півфіналі поступився опоненту з Туреччини.

Ще два кікбоксери Донеччини з Курахового на світовій першості в Португалії у розділі фул-контакт опинилися поза п’єдесталом пошани. Владислав Гіда у ваговій категорії 63,5 кг переміг спортсмена з Йорданії та поступився супернику з Аргентини. Данило Проломов у категорії 57 кг поступився представнику Йорданії.

Наставником Данила Стрільця, Владислава Гіди та Данила Проломова є тренер-викладач Обласної дитячо-юнацької спортивної школи з кікбоксінгу Артем Дріга, наставником Микита Курдюкова – тренер-викладач ОДЮСШ з кікбоксінгу Артем Дубровський.

Чемпіонат світу став завершальним у 2023 році турніром з кікбоксингу WAKO для спортсменів Донеччини. Їхній гідний виступ на цих змаганнях, а також на Кубках Європи, світу та чемпіонатах Європи протягом року став можливим завдяки підтримці управління фізичної культури та спорту Донецької обласної державної адміністрації.

 
 
28.11.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах