Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Кікбоксери Донеччини на чемпіонаті світу в Португалії відзначилися 2 бронзовими медалями

З 17 по 26 листопада в португальському місті Албуфейра відбувся чемпіонат світу з кікбоксингу WAKO серед дорослих, за підсумками якого в командному заліку серед 70 країн збірна Україна посіла 6 місце, маючи в активі 6 золотих, 10 срібних та 9 бронзових нагород.

Дві «бронзи» додали до національної скарбнички спортсмени Донецької області, які виступили в розділі фул-контакт.

Данило Стрілець із міста Курахове у ваговій категорії 54 кг здобув перемоги над суперниками з Мексики та Маврикію, але в поєдинку за вихід у фінал поступився представнику Казахстану.

Микита Курдюков із міста Авдіївка в категорії 51 кг у півфіналі поступився опоненту з Туреччини.

Ще два кікбоксери Донеччини з Курахового на світовій першості в Португалії у розділі фул-контакт опинилися поза п’єдесталом пошани. Владислав Гіда у ваговій категорії 63,5 кг переміг спортсмена з Йорданії та поступився супернику з Аргентини. Данило Проломов у категорії 57 кг поступився представнику Йорданії.

Наставником Данила Стрільця, Владислава Гіди та Данила Проломова є тренер-викладач Обласної дитячо-юнацької спортивної школи з кікбоксінгу Артем Дріга, наставником Микита Курдюкова – тренер-викладач ОДЮСШ з кікбоксінгу Артем Дубровський.

Чемпіонат світу став завершальним у 2023 році турніром з кікбоксингу WAKO для спортсменів Донеччини. Їхній гідний виступ на цих змаганнях, а також на Кубках Європи, світу та чемпіонатах Європи протягом року став можливим завдяки підтримці управління фізичної культури та спорту Донецької обласної державної адміністрації.

 
 
28.11.2023

Новини

Розклад виступів олімпійців Донецької області на Іграх-2024 у Парижі

 

Триває реєстрація на забіг «Шаную воїнів, біжу за героїв України»

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах