Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Регулярні тренування і змагання для мешканців Донеччини проходять у рамках проєкту «Активні парки – локації здорової України»

Донеччина продовжує брати дієву участь у реалізації соціального проєкту Президента України «Активні парки – локації здорової України».

Дев’ять координаторів завзято працюють у Білозерській, Добропільській, Дружківській, Мирноградській, Новогродівській, Олександрівській, Покровській та Селидівській громадах.

З метою залучення мешканців Донецької області до регулярної спортивної активності пропонуються різноманітні види заходів. Для підтримки фізичної форми – тренування на силу, розтяжку, витривалість, бігові вправи, заняття на тренажерах. Для змагань – ігри у футбол, волейбол, баскетбол, настільний теніс. Також проводяться показові тренування за участю представників низки видів спорту.

Координацію в реалізації соціального проєкту «Активні парки – локації здорової України» на Донеччині здійснюють управління фізичної культури та спорту Донецької обласної державної адміністрації і Донецький обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

 
 
 
 
22.11.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах