Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


OlympicLab у Краматорську із учасниками Олімпійських ігор з дзюдо

У місті Краматорськ за участю відомих українських дзюдоїстів відбувся захід «Чат з чемпіонами та навички лідерства» у рамках спортивно-інтерактивного проєкту Національного олімпійського комітету України #OlympicLab.

Майстер-клас також присвятили 85-й річниці боротьби самбо – виду єдиноборства, що має міцні традиції в Донецькій області.

Почесними гостями заходу стали: заслужений майстер спорту, перший чемпіон світу з дзюдо в історії України, учасник трьох Олімпійських ігор, чемпіон Європи, голова комісії атлетів НОК України Георгій Зантарая та майстер спорту України міжнародного класу з дзюдо та боротьби самбо, учасник Олімпійських ігор-2008 Максим Коротун.

Спортсменів Краматорська у їх прагненні до пізнання цінностей олімпійського руху підтримали: заступник Краматорського міського голови Андрій Безсонний, начальник управління фізичної культури та спорту Краматорської міської територіальної громади Дмитро Леонов, президент відокремленого підрозділу Національної федерації самбо України «Донецька обласна федерація самбо НФСУ» Ігор Мацай.

Георгій Зантарая та Максим Коротун провели відкрите тренування, поділившись із молоддю власним досвідом. Титуловані спортсмени розповіли про дисципліну і наполегливість, що є міцним підґрунтям спортивних та життєвих досягнень, про особистий нелегкий шлях до потрапляння на міжнародні арени, про досвід виступів на Олімпійських іграх.

Від Федерації дзюдо України спортивна молодь Краматорська отримала цінні подарунки: форму, рюкзаки, кросівки. А найголовнішим надбанням учасників заходу стала купа позитивних емоцій від спілкування зі справжніми олімпійцями!

 
 
21.11.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах