Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Дартсмен з Авдіївки Едуард Гончаров – призер етапу Кубку України в Кривому Розі

З 11 по 12 листопада в місті Кривий Ріг відбулися всеукраїнські змагання з дартсу: чемпіонат України (особистий залік, дисципліна «КРИКЕТ») та VІ етап Кубку України (особистий залік, дисципліна «501 DO»). 
 
У змаганні чемпіонату України з дартсу (особистий залік, дисципліна «КРИКЕТ») взяли участь 44 спортсмени з 10 регіонів і столиці держави. Донецьку область представили: Максим Пивошенко, Юрій Агневщиков, Едуард Гончаров (Авдіївська міська громада), Євген Логоша (Іллінівська сільська громада), Дмитро Акользін (Маріупольська міська громада) та Олена Пивошенко. 
 
Юрій Агневщиков та Едуард Гончаров впевнено пройшли груповий етап, але припинили участь на стадії 1/8 фіналу. У змаганнях серед жінок Олена Пивошенко посіла 5 місце.
 
У змаганні VI етапу Кубку України з дартсу в особистому заліку в дисципліні «501 DO» взяли участь 50 чоловіків та 11 жінок із 10 областей та  Києва.
 
Результати участі спортсменів Донецької області: у змаганнях серед жінок п’ятою стала Олена Пивошенко, а в змаганнях серед чоловіків Юрій Агневщиков зупинився на стадії 1/16 фіналу, Дмитро Акользін – на стадії 1/8 фіналу, Максим Пивошенко пройшов до стадії 1/4 фіналу та посів 5 місце, а Едуард Гончаров після шестирічної паузи в змаганнях з дартсу впевнено пройшов груповий етап, 1/16 фіналу, 1/8 фіналу, 1/4 фіналу, зупинившись лише за крок до фіналу та посівши почесне третє місце. 
 
Тож призове місце Едуарда Гончарова стало приємним закінченням VI етапу Кубку України з дартсу в особистому заліку в дисципліні «501 DO».
 
Наступні всеукраїнські змагання з дартсу заплановано провести у Львові 2-3 грудня 2023 року. 
 
16.11.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах