Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Вітаємо працівників радіо, телебачення та зв’язку!

Шановні представники засобів масової інформації!

Від імені спортивної громадськості Донецької області прийміть сердечні вітання з професійним святом – Днем працівників радіо, телебачення та зв’язку!

Роль телерадіокомунікаційних мереж у інформуванні населення є надзвичайно важливою в умовах війни, що російський агресор розв’язав проти суверенної України. У сьогоднішній непростий час велике значення має зв’язок – надійний і якісний. Це можливість оперативно отримати важливі новини, можливість на відстані почути і побачити рідних, а також можливість для всіх нас, українців, де б ми не були, відчувати єдність і непохитну віру в перемогу України над окупантами!

Тож сердечно дякуємо всім працівникам радіо, телебачення та зв’язку України за найвищий професіоналізм, сумлінну і наполегливу працю задля донесення правдивої й об’єктивної інформації про події! Ви дозволяєте нам зберігати стійкість, попри ворожі пропаганду, розповсюдження фейків і маніпуляції масовою свідомістю.

Бажаємо всім медійникам та зв’язківцям енергії й наснаги у щоденній нелегкій роботі, безперебійного сигналу, невичерпного креативу, якнайбільше позитивних інфоприводів і приємних новин! Нехай ваше слово й надалі служить правді та істині, добру і справедливості!

 

З повагою,

начальник управління фізичної культури та спорту
Донецької облдержадміністрації

Володимир Мицик

 
16.11.2023

Новини

Розклад виступів олімпійців Донецької області на Іграх-2024 у Парижі

 

Триває реєстрація на забіг «Шаную воїнів, біжу за героїв України»

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах