Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Харцизьку завершився традиційний чемпіонат з шахів

У Харцизькому міському шахово-шашковому клубі «Інтелект» закінчився 53-й чемпіонат з шахів (вища ліга) та першість міста (перша ліга).

Учасниками змагань стали 24 шахіста. На жаль, цього року в чемпіонаті не взяли участь спортсмени із Зугреса, неодноразові його переможці.

Інтрига в турнірі залишалася практично до останнього туру. У підсумку перше місце з абсолютним результатом – 12 очок з 12-ти можливих – зайняв Олексій Фролов, який став семиразовим чемпіоном.

За друге і третє місця боролися Серафим Олійник та Руслан Гнечко (переможець і призер чемпіонату світу серед інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату), які набрали по 10,5 очок. Переможець визначився в додатковій грі, у якій переміг Серафим Олійник.

Відзначимо своєрідний рекорд призера першої ліги минулого року, учасника вищої ліги поточного сезону Василя Чугуя, якому виповнилося 83 роки.

Цього року право грати у вищій лізі наступного сезону отримали Андрій Дикарьов та Сергій Сивак, які зайняли перше і друге місця в першій лізі відповідно.

З 5-го квітня в Харцизьку в шахово-шашковому клубі «Інтелект» стартує першість міста серед ветеранів понад 60 років і першість клубу «Інтелект».

 
02.04.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах