Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Нагороди змагань зі спортивної аеробіки в Естонії поповнили скарбничку Донеччини

З 27 по 30 жовтня естонське місто Кохтла-Ярве прийняло турнір зі спортивної аеробіки – XV Aerobic Gymnastics Competition «Kohtla-Järve Open Cup 2023», що зібрав понад 200 учасників із 5 країн: Естонії, Фінляндії, Литви, Латвії та України.

У складі української делегації яскравий виступ продемонстрував 21 спортсмен Донецької області – представники Курахівської, Мирноградської та Селидівської територіальних громад під керівництвом тренерів Ілони Карпенко і Олени Куцевої. Дівчата та хлопці з Донеччини посіли 17 перших, 10 других і 15 третіх місць у 13 видах програм.

Окрім традиційних нагород у командних змаганнях, наші спортсмени вразили суддів і в індивідуальних виступах. Ганна Базунова успішно пройшла кваліфікацію серед 23 учасниць і здобула впевнену перемогу в програмі «Individual women (National development)». Дмитро Бохан посів 2 місце в програмі «Individual men (Age Group)». А Максим Куцев і Маргарита Арутюнова тріумфували в програмі «Mixed pair (Age Group)».

Запорукою високих міжнародних результатів стала наполеглива підготовка спортсменів Донецької області напередодні турніру в Естонії, зокрема, на навчально-тренувальному зборі, що відбувся з 18 по 24 жовтня у Житомирі.

 

01.11.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах