Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Юні веслувальники Донеччини пройшли збір на Закарпатті

З 10 по 21 жовтня в місті Берегове відбувся навчально-тренувальний збір за участю команди Донецької області з веслування на байдарках і каное.

У рамках НТЗ під керівництвом тренера-викладача Валентини Кримської над загальною фізичною підготовкою попрацювали 6 спортсменів: п’ять учнів Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю ім. С. Бубки та один вихованець Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Атлетик» міста Маріуполь.

Збір передбачав кросову і силову підготовку, а також плавання.

«Від імені Федерації веслування на байдарках і каное Донецької області та спортсменів регіону щиру вдячність за підтримку й готовність прийти на допомогу висловлюю начальнику управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимиру Мицику, головному спеціалісту відділу фізкультурно-спортивної роботи управління і куратору виду спорту Анастасії Юдовій, директору Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю ім. С. Бубки Ігорю Анушкевичу, голові Донецької територіальної організації ВФСТ «Колос» Івану Костянецькому», - відзначила тренер Валентина Кримська.

 

23.10.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах